Istandsættelse – private kunder

Få dit hjem istandsat hurtigt og nemt med gode garantier, lave priser og høj service

H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder dig en fuld istandsættelse af dit hjem til en fast lav pris, en fast høj kvalitet og service og selvfølgelig med alle de bedste garantier.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Private kunder

Privat

Har du brug for at få dit hjem istandsat, kan du kontakte os, hvad enten du bor til leje eller ejer. Du får i begge tilfælde en masse fordele og garantier, så vi kan være sikre på, at vi gør din istandsættelse til en god historie.

Hvis du bor til leje og kontakter os om din flytteistandsættelse, kan du læse om dine fordele her.

Hvis du ejer din bolig, kan du læse om dine fordele her.

I begge tilfælde er du dækket af vores garantier, som du kan læse om her.

Hvis du synes, det lyder spændende, men er bekymret over, hvad det vil koste, kan du læse om vores priser og se eksempler på dem her.

Lejebolig

Lejebolig istandsættelse

Har din udlejer givet dig et tilbud på 30.000 kr. eller mere for istandsættelsen af din lejebolig, hvilket sjovt nok svarer til næsten hele dit depositum, er det naturligt at lede efter billigere alternativer. Det kan vi hjælpe dig med. Vi er op til 30 % billigere end din boligforenings tilbud, og vi garanterer altid, at du får hele dit depositum tilbage, når du køber vores service. Tjek listen nedenfor, for at blive klogere på alle dine fordele!

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Du får hjælp til hele istandsættelsen

Vi klarer selvfølgelig de almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står du med en misligholdelse som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det.

Du får flere fordele ved at lade os klare istandsættelsen for dig. Du kan spare en masse penge frem for at lade din udlejer klare istandsættelsen for dig. Du sparer en masse tid frem for selv at ordne istandsættelsen. Du slipper for at bøvle med at finde og koordinere håndværkere, der kan ordne istandsættelsen for dig.

Du får med fuld garanti hele dit depositum tilbage. Og som en ekstra bonus tilbyder vi et gratis indflytningssyn af din nye bolig, så alt du behøver at koncentrere dig om er at finde dig godt til rette i dit nye hjem.

Du får dit fulde depositum tilbage - altid

Når du lader os stå for istandsættelsen af din lejlighed, garanterer vi, at du får hele dit depositum tilbage. Skulle der opstå komplikationer undervejs, der gør, at din udlejer ikke vil udbetale hele dit depositum, får du resten af os. Så ved du, at du kan regne med os og ikke behøver bekymre dig om noget.

Læs mere om din særlige garanti som lejer her.

Op til 30 % billigere end din boligforenings tilbud

På grund af bl.a. favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed kan vi spare dig en masse penge på vedligeholdelsen og istandsættelsen af din lejlighed. Da du også er garanteret at få hele dit depositum tilbage, er der en stor økonomisk gevinst at hente for dig ved at hyre os.

Prisgaranti

Den endelige pris for istandsættelsen afhænger af størrelsen på din bolig og af hvilke typer istandsættelse du har brug for. Det vil sige, at vi ikke kan give dig en pris, før vi har besigtiget lejligheden. Til gengæld står vi 100 % ved den pris, du bliver tilbudt derefter. Når først du har fået prisen, dukker der ikke pludselig uforudsete udgifter op, som du skal forholde dig til. Vi står ved prisen, så uforudsete udgifter dækker vi selvfølgelig selv.

Se mere om prisen her.

Og læs om prisgarantien her.

Brug din tid på din nye bolig

Du skal have nemt og hurtigt ved at flytte. Derfor overtager vi al istandsættelse, vedligehold og renovation af din gamle bolig samt al kommunikation med din boligforening og udlejer, samt det juridiske ansvar for kvaliteten af håndværket. Når du først har hyret os, skal du derfor ikke bekymre dig om andet end at få en god start i dit nye hjem. Vi skal nemlig nok sørge for, at du får en god ende på tiden i dit gamle hjem.

Spring hen over bekymringerne og stressen ved at flytte ud

Du lader os klare alle aspekter af istandsættelsen for dig. Rengøringen, det håndværksmæssige, det juridiske, din deadline, din udlejer og dit flyttesyn. Vi ved, at du har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele fraflytningen så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse og istandsættelse.

Når du hyrer os, får vi en fuldmagt fra dig, så vi kan overtage alle de aspekter ved fraflytningen, der ellers kan holde dig vågen om natten.

Problemer med din udlejer?

Måske er du ligesom mange andre af vores kunder bekymret over konflikter, der er eller kan opstå med din udlejer. Du kan overlade al kontakt og dermed alle potentielle konflikter med din udlejer til os. Så kommer du ikke til at høre fra din udlejer igen, før du får dit depositum tilbage. I stedet kan du læne dig tilbage og slappe af eller bekymre dig om indretningen af dit nye hjem.

Du kan overlade det fulde ansvar for istandsættelsen til os

Du bestemmer selv, hvor meget du vil være inde over istandsættelsen. Hvis du helst vil læne dig tilbage i sofaen og slappe af, kan du trygt overlade hele istandsættelsen til os. Så giver du os fuldmagt til at styre hele processen.

Du behøver ikke bekymre dig om noget ved istandsættelsen, for vi garanterer altid, at du får hele dit depositum tilbage. Derfor anbefaler vi dig at overdrage det fulde ansvar til os med en fuldmagt. Når du vælger dette, får du en kontaktperson, der styrer det hele, og som du altid er velkommen til at kontakte med eventuelle spørgsmål.

Altid garanteret en god oplevelse

Din gode flytteoplevelse er hjertet af vores organisation, så den må ikke lide, selv hvis din udlejer ikke synes kvaliteten fra vores håndværkere er i orden.

Vi har det fulde ansvar for istandsættelsen og garanterer altid, at kvaliteten er i orden. Så hvis din udlejer ikke vil betale hele dit depositum tilbage, får du resten af os.
Din gode oplevelse er altid det vigtigste for os.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Få en god start i dit nye hjem

Det er vores mål, at det skal være så nemt som overhovedet muligt for dig at flytte. Derfor vil vi gerne give dig et gratis indflytningssyn af dit nye hjem. Det vil sige, at vi dokumenterer alle fejl og mangler for dig. Så er du sikret en fyldestgørende liste med ting, du ikke skal hæfte for næste gang du flytter.

Vi værdsætter dig som vores kunde og håber, at du vil lade os hjælpe dig igen næste gang, du skal flytte.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

50 90 70 20

info@hca-i.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal din istandsættelse koste?

   Vi kan klare alle slags istandsættelser og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på maling af facader, vægge, døre mm.

   Istandsættelse af lejlighed

   HCA istandsættelse af lejlighed på 70 m2

   Lejlighed på 70 m2

   • Vægge og loft: spartlet, slebet og pletmalet
   • Paneler: slebet, vasket og malet
   • Gulv og fodtrin: slebet og lakeret
   • Total rengøring
   • Håndtering af flyttesynet

   25.600,-

   inkl. moms og materialer
   Sparet: 11.000 kr. i forhold til udlejers vurdering

   Istandsættelse af kontorlokaler

   HCA istandsættelse af kontorlokaler på 120 m2

   Kontorlokaler på 120 m2

   • Vægge: 2x spartling, slibning, vask og to gange maling
   • Paneler: fodpanelerne blev malet, og dørkarmene pletmalet
   • Maling af døre og totalrengøring af alle lokaler
   • Gratis rådgivning og hjælp til indflytningsforretningen i det nye lejemål

   35.200,-

   inkl. materialer og løn, ekskl. moms

   Istandsættelse af offentlige lokaler

   HCA istandsættelse af lokaler på 600 m2

   Offentlige lokaler på 600 m2

   • Vægge: 2x spartling, slibning, vask og 2x maling
   • Paneler: fodpanelerne blev malet, og dørkarmene pletmalet
   • Gulv og fodtrin: slebet og lakeret
   • Maling af døre og totalrengøring af alle lokaler
   • Gratis rådgivning og hjælp til indflytningsforretningen i det nye lejemål

   122.000,-

   inkl. materialer og løn, ekskl. moms

   Gør din istandsættelse til en god historie

   For at din istandsættelse bliver en god historie, får du:

   • Altid dit depositum tilbage
   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Vejledning og gode råd

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din istandsættelse til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem fire stærke garantier.

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Depositumsgaranti

   Depositumsgarantien er din sikring på, at du altid får dit depositum tilbage.

   Læs mere

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Ejerbolig

   Ejerbolig istandsættelse

   Ejer du en bolig, der trænger til en kærlig hånd, måske fordi du gerne vil sælge den, måske fordi du lige har overtaget den, måske fordi du har boet i den i mange år og den trænger til et nyt look, så kan vi hjælpe dig til yderst favorable priser. Tjek listen nedenfor, for at blive klogere på alle dine fordele!

   VISES IKKE

   Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

   Saml hele vedligeholdelsen, istandsættelsen og renoveringen

   Skal du have ordnet flere ting på en gang, så kan det i høj grad betale sig for dig at kontakte os. Du får gode priser på godt håndværk, og vi koordinerer alle håndværkerne for dig. Skal du have malet og slebet gulv samme uge? Intet problem, det ordner vi for dig. Passer det dig kun, at håndværkerne kommer om mandagen? Det er helt fint. Vi er dit bindeled til alle håndværkerne, så hvis du har særlige krav, skal du kun formidle det til os én gang, så sørger vi for, at alle håndværkerne ved det.

   Brug din tid på dig

   Din tid er vigtig, så jo hurtigere du kan nyde den færdige istandsættelse, jo bedre. Heldigvis er vi eksperter i at yde håndværk af høj kvalitet inden for en stram tidsramme.
   Når du hyrer os, overtager vi ansvaret for istandsættelsen og koordineringen med håndværkerne, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

   Prisgaranti

   Den endelige pris for istandsættelsen af dit hjem afhænger af størrelsen på din bolig og hvilke typer istandsættelse, du har brug for. Det vil sige, du får en pris, når vi har besigtiget din bolig og kender dit behov. Når du har fået prisen, ligger den fast. Det vil sige, at der ikke pludselig dukker nogen uforudsete udgifter op, som du skal forholde dig til. Vi står ved prisen, så uforudsete udgifter dækker vi selvfølgelig selv.

   Se mere om prisen her.

   Og læs om prisgarantien her.

   Høj kvalitet og god service

   Du er altid garanteret høj kvalitet på det arbejde, vores dygtige håndværkere udfører for dig. Du får en klar kontrakt med os, om hvad du har brug for, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om eller gerne vil have ændret.

   Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

   Og læs om vores tidsgaranti her.

   Få en god start på det næste kapitel i dit liv

   Kontakter du os i forbindelse med, at du skal flytte, vil vi gerne hjælpe dig med at dokumentere fejl og mangler i dit nye hjem. Det er vigtigt, hvis du flytter ind i en lejebolig, så du ikke hæfter for dem, når du skal flytte. Det er også vigtigt, hvis du flytter ind i en anden ejerbolig, da du kan få den tidligere ejer til at betale for udbedringen, hvis du kan påvise, at skaderne var til stede, da du flyttede ind, men ikke fremgik af kontrakten.

   Vi værdsætter dig som vores kunde og håber, du vil lade os hjælpe dig igen næste gang, du skal flytte.

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   50 90 70 20

   info@hca-i.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din istandsættelse til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Meget tilfreds med alt!

     "Jeg brugte H.C. Andersens Istandsættelse sidst, jeg flyttede. Efter de havde været ude og se min gamle lejlighed overtog de bare hele istandsættelsen, så det næste jeg hørte til om lejligheden, var da mit depositum var tilbage på min konto."

     Esther fra Nærum

     Hurtigt og effektivt

     "Rigtig godt arbejde til en virkelig god pris og overraskende hurtigt udført!"

     Johanne og Lars Nielsen

     SUPER GOD SERVICE

     "Vi bor i et lille rækkehus med vores kat, og ville have sat det i stand inden vi flyttede ind. De klarede køkken, bad, stue og alle vægge på lidt over en uge, og ret billigt endda."

     Ditte og Malene

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at klare din istandsættelse.

     Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste istandsættelsesfirma

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       Istandsættelse til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør din istandsættelse til en god historie

       Vi besøger dig gratis, og giver dig et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 50 90 70 20 eller skrive til info@hca-i.dk for et uforpligtende tilbud.

       ISTANDSÆTTELSE DU KAN STOLE TRYGT PÅ

       • Altid dit depositum tilbage
       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Vejledning og gode råd