Istandsættelse – erhvervskunder

Få jeres lokaler istandsat hurtigt og nemt med gode garantier, lave priser og høj service

H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder jer en fuld istandsættelse af jeres erhvervslokaler til en fast lav pris, en fast høj kvalitet og service og selvfølgelig med alle de bedste garantier.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Erhvervskunder

Erhverv

Har I brug for at få istandsat jeres lokaler, kan I med fordel kontakte os, hvad enten I lejer eller ejer lokalerne. I begge tilfælde får I en masse fordele, og I er altid dækket af vores garantier, så vi kan være sikre på, at vi gør jeres istandsættelse til en god historie.

Hvis I lejer og kontakter os i forbindelse med, at I skal flytte, kan I læse om alle jeres fordele her.

Hvis I ejer, kan I læse om jeres fordele her.

I begge tilfælde er I dækket af vores garantier, som I kan læse om her.

Hvis I vil vide mere om vores priser, kan I læse om, hvordan de bliver sat her, og I kan også se et par eksempler.

Lejede lokaler

Istandsættelse af lejede lokaler

Har I lejet jeres erhvervslokaler, vil I selvfølgelig gerne have jeres depositum tilbage igen, når I flytter lokaler. Det kan vi hjælpe jer med. Vi garanterer nemlig altid, at I får hele jeres depositum tilbage, når I bruger vores service. Vi kan hjælpe jer med alle typer lokaler, hvad enten det er et kontor, en butik, en restaurant, et domicil eller noget femte.

Der er flere fordele for jer ved at lade os klare jeres istandsættelse. I kan spare en masse penge frem for at overlade istandsættelsen til jeres udlejer. I sparer en masse tid og ressourcer frem for selv at finde og koordinere istandsættelsen med alle de håndværkere, I skal bruge. I får med fuld garanti hele jeres depositum tilbage. Og som en ekstra bonus tilbyder vi hjælp til indflytningsforretningen af jeres nye lokaler.

Hvis I har brug for nye kontormøbler, kan vi også hjælpe jer med at skaffe dem billigt fra vores søsterselskab; H.C. Andersens Kontormøbler.

Hvis I er gået konkurs og kontakter os med henblik på at redde penge hjem gennem jeres depositum, så kig også på vores søsterselskab; H.C. Andersens Konkursbo, der gerne vil købe jeres kontorinventar.

Få et indgående kendskab til alle jeres fordele nedenfor.

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

I får hjælp til hele istandsættelsen

Vi klarer selvfølgelig almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står I med installationer, der skal retableres eller en misligholdelse, som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det.

I får jeres fulde depositum tilbage - altid

Når I lader os stå for istandsættelsen af jeres lokaler, garanterer vi, at I får hele jeres depositum tilbage. Skulle der opstå komplikationer undervejs, der gør, at jeres udlejer ikke vil udbetale hele depositummet, får I resten af os. Så ved I, at I kan regne med os og ikke behøver bekymre jer om noget.

Læs mere jeres særlige garanti som lejer her.

Op til 30 % billigere end jeres udlejers tilbud

På grund af bl.a. favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed kan vi spare jer en masse penge på vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler. Da I også er garanteret at få hele jeres depositum tilbage, er der en stor økonomisk gevinst at hente for jer ved at hyre os.

Prisgaranti

Den endelige pris for istandsættelsen afhænger af størrelsen på jeres lokaler og af hvilke typer istandsættelse I har brug for. Det vil sige, vi ikke kan give jer en pris, før vi har besigtiget lokalerne. Til gengæld står vi 100 % ved den pris, I bliver tilbudt derefter. Når først I har fået prisen, dukker der ikke pludselig uforudsete udgifter op, som I skal forholde jer til. Vi står ved prisen, så uforudsete udgifter dækker vi selvfølgelig selv.

Se mere om prisen her.

Og læs om prisgarantien her.

Brug tiden på jeres nye lejede lokaler

I skal have nemt og hurtigt ved at flytte. Derfor overtager vi al istandsættelse, vedligehold og retablering af jeres gamle lokaler samt al kommunikation med jeres udlejer og det juridiske ansvar for kvaliteten af håndværket. Når I først har hyret os, skal I derfor ikke bekymre jer om andet end at få en god start i jeres nye lokaler. Vi skal nemlig nok sørge for, at I får en god ende på tiden i de gamle.

Spring hen over de ressource- og tidskrævende aspekter ved at flytte lokaler

I lader os klare alle aspekter af istandsættelsen for jer, når I flytter ud af jeres lokaler. Rengøringen, det håndværksmæssige, det juridiske, jeres deadline, jeres udlejer og jeres afleveringsforretning. Vi ved, I har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele fraflytningen så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt for jer. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse, istandsættelse og reetablering.
I beslutter selv, hvor meget af ansvaret I overlader til os, men vi anbefaler, at I overlader alle de aspekter, der involverer jeres gamle lokaler.

Problemer med jeres udlejer?

Måske er I bekymrede over konflikter, der er eller kan opstå med jeres udlejer som følge af flytningen. I kan overlade al kontakten, og dermed alle potentielle konflikter med jeres udlejer, til os. Så kommer I ikke til at høre fra jeres udlejer igen, før I får jeres depositum tilbage. I stedet kan I læne jer tilbage og slappe af eller bekymre jer om indretningen af jeres nye lokaler.

I kan overlade det fulde ansvar for istandsættelsen til os

I bestemmer selv, hvor meget I vil være inde over istandsættelsen. Hvis I helst vil læne jer tilbage i sofaen og slappe af, kan I trygt overlade hele istandsættelsen til os. Så giver I os fuldmagt til at styre hele processen.

I behøver ikke bekymre jer om noget ved istandsættelsen, for vi garanterer altid, at I får hele jeres depositum tilbage. Derfor anbefaler vi jer at overdrage det fulde ansvar til os med en fuldmagt. Når I vælger dette, får I en kontaktperson, der styrer det hele, og som I altid er velkomne til at kontakte med eventuelle spørgsmål.

Altid garanteret en god oplevelse

Jeres gode flytteoplevelse er hjertet af vores organisation, så den må ikke lide, selv hvis jeres udlejer ikke synes kvaliteten fra vores håndværkere er i orden.

Vi har det fulde ansvar for istandsættelsen og garanterer altid, at kvaliteten er i orden. Så hvis jeres udlejer ikke vil betale hele jeres depositum tilbage, får I resten af os.
Jeres gode oplevelse er altid det vigtigste for os.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Få en god start i jeres nye lokaler

Det er vores mål, at det skal være så nemt som overhovedet muligt for jer at flytte. Derfor vil vi gerne hjælpe jer gennem indflytningsforretningen helt gratis. Det vil sige, at vi hjælper jer med at dokumentere alle fejl og mangler, og hvorvidt I skal udbedre nogle af dem. Det kan i nogle tilfælde være en fordel for jer, hvis I alligevel skulle ændre noget, da en sådan aftale med udlejer kan betyde, at I ikke skal reetablere ændringen, hvis I skal flytte igen.

Vi værdsætter jer som vores kunde og håber, at I vil lade os hjælpe jer igen næste gang, I skal flytte.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

50 90 70 20

info@hca-i.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal din istandsættelse koste?

   Vi kan klare alle slags istandsættelser og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på maling af facader, vægge, døre mm.

   Istandsættelse af lejlighed

   HCA istandsættelse af lejlighed på 70 m2

   Lejlighed på 70 m2

   • Vægge og loft: spartlet, slebet og pletmalet
   • Paneler: slebet, vasket og malet
   • Gulv og fodtrin: slebet og lakeret
   • Total rengøring
   • Håndtering af flyttesynet

   25.600,-

   inkl. moms og materialer
   Sparet: 11.000 kr. i forhold til udlejers vurdering

   Istandsættelse af kontorlokaler

   HCA istandsættelse af kontorlokaler på 120 m2

   Kontorlokaler på 120 m2

   • Vægge: 2x spartling, slibning, vask og to gange maling
   • Paneler: fodpanelerne blev malet, og dørkarmene pletmalet
   • Maling af døre og totalrengøring af alle lokaler
   • Gratis rådgivning og hjælp til indflytningsforretningen i det nye lejemål

   35.200,-

   inkl. materialer og løn, ekskl. moms

   Istandsættelse af offentlige lokaler

   HCA istandsættelse af lokaler på 600 m2

   Offentlige lokaler på 600 m2

   • Vægge: 2x spartling, slibning, vask og 2x maling
   • Paneler: fodpanelerne blev malet, og dørkarmene pletmalet
   • Gulv og fodtrin: slebet og lakeret
   • Maling af døre og totalrengøring af alle lokaler
   • Gratis rådgivning og hjælp til indflytningsforretningen i det nye lejemål

   122.000,-

   inkl. materialer og løn, ekskl. moms

   Gør din istandsættelse til en god historie

   For at din istandsættelse bliver en god historie, får du:

   • Altid dit depositum tilbage
   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Vejledning og gode råd

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din istandsættelse til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem fire stærke garantier.

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Depositumsgaranti

   Depositumsgarantien er din sikring på, at du altid får dit depositum tilbage.

   Læs mere

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Ejede lokaler

   Istandsættelse af ejede erhvervslokaler

   Ejer I selv jeres erhvervslokaler, og trænger de til en kærlig hånd, måske fordi I gerne vil sælge dem, måske fordi I lige har overtaget dem, måske fordi I har haft dem i mange år og de trænger til et nyt look, så kan vi hjælpe jer til yderst favorable priser. Vi hjælper jer med alle typer lokaler, hvad enten det er et kontor, en butik, en restaurant, et domicil, eller noget femte.

   Vi er faktisk så sikre på kvaliteten, at vi har inkluderet fire garantier i vores service. Det betyder, at du altid er garanteret en fast pris, at vi kommer til tiden, bliver færdige til tiden og at kvaliteten er i orden.

   Hvis I har brug for nye kontormøbler, kan vi også hjælpe jer med at skaffe dem billigt fra vores søsterselskab; H.C. Andersens Kontormøbler.

   Hvis I er gået konkurs og kontakter os med henblik på at redde penge hjem gennem jeres depositum, så kig også på vores søsterselskab; H.C. Andersens Konkursbo, der gerne vil købe jeres kontorinventar.

   Få et indgående kendskab til alle jeres fordele nedenfor.

   VISES IKKE

   Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

   Saml hele vedligeholdelsen, istandsættelsen og renoveringen

   Skal I have ordnet flere ting på en gang, så kan det i høj grad betale sig for jer at kontakte os. I får gode priser på godt håndværk, og vi koordinerer alle håndværkerne for jer. Skal I have malet og slebet gulv samme uge? Intet problem, det ordner vi for jer. Passer det jer kun, at håndværkerne kommer om mandagen? Det er helt fint. Vi er jeres bindeled til alle håndværkerne, så hvis I har særlige krav, skal I kun formidle det til os en gang, så sørger vi for, at alle håndværkerne ved det.

   Brug jeres tid på det, der skaber mest værdi for jer

   Jeres tid er vigtig, så jo hurtigere I kan få gavn af den færdige istandsættelse, jo bedre. Heldigvis er vi eksperter i at yde håndværk af høj kvalitet inden for en stram tidsramme.
   Når I hyrer os, overtager vi ansvaret for istandsættelsen og koordineringen med håndværkerne, så I kan bruge jeres tid på det, der er vigtigst for jer.

   Prisgaranti på ejede lokaler

   Den endelige pris for istandsættelsen af jeres lokaler afhænger af størrelsen på lokalerne og hvilke typer istandsættelse, I har brug for. Det vil sige, I får en pris, når vi har besigtiget jeres lokaler og kender jeres behov. Når I har fået prisen, ligger den fast. Det betyder, at der ikke pludselig dukker uforudsete udgifter op, som I skal forholde jer til. Vi står ved prisen, så vi dækker alle uforudsete udgifter.

   Se mere om prisen her.

   Og læs om prisgarantien her.

   Høj kvalitet og god service

   I er altid garanteret høj kvalitet på det arbejde, vores håndværkere udfører for jer. I får en klar kontrakt med os, om hvad I har brug for, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der er noget, I er i tvivl om eller gerne vil have ændret.

   Skulle der opstå komplikationer undervejs, der forhindrer håndværkerne i at blive færdige med arbejdet eller udføre det på tilfredsstillende vis, sørger vi selvfølgelig for at manglerne bliver udbedret eller at I får en økonomisk erstatning til en senere udbedring. Når håndværkerne er nødt til at gå ud over den aftalte tid for at blive færdige, bliver I kompenseret med dagbøder.

   Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

   Få en god start på det næste kapitel i jeres liv

   Kontakter I os i forbindelse med, at I skal flytte ind i nye lokaler, vil vi gerne hjælpe jer med at dokumentere fejl og mangler i jeres nye lokaler under indflytningsforretningen. Vi hjælper jer med dette helt gratis.

   Det er vigtigt, hvis I flytter ind i lejede lokaler at aftale med udlejeren, hvad I har ansvar for at udbedre, så det er tydeligt, hvis I skal flytte igen, hvad der skal istandsættes eller reetableres, og hvad der ikke skal.

   Flytter I ind i nye lokaler, I selv ejer, er det også vigtigt at gennemgå fejl og mangler, så I kan få den tidligere ejer til at betale for udbedringen af skader, I kan påvise, var til stede, da I flyttede ind, men ikke fremgik af kontrakten.

   Vi værdsætter jer som vores kunde og håber, I vil lade os hjælpe jer igen næste gang, I skal flytte.

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   50 90 70 20

   info@hca-i.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din istandsættelse til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Meget tilfreds med alt!

     "Jeg brugte H.C. Andersens Istandsættelse sidst, jeg flyttede. Efter de havde været ude og se min gamle lejlighed overtog de bare hele istandsættelsen, så det næste jeg hørte til om lejligheden, var da mit depositum var tilbage på min konto."

     Esther fra Nærum

     Hurtigt og effektivt

     "Rigtig godt arbejde til en virkelig god pris og overraskende hurtigt udført!"

     Johanne og Lars Nielsen

     SUPER GOD SERVICE

     "Vi bor i et lille rækkehus med vores kat, og ville have sat det i stand inden vi flyttede ind. De klarede køkken, bad, stue og alle vægge på lidt over en uge, og ret billigt endda."

     Ditte og Malene

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at klare din istandsættelse.

     Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste istandsættelsesfirma

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       Istandsættelse til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør din istandsættelse til en god historie

       Vi besøger dig gratis, og giver dig et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 50 90 70 20 eller skrive til info@hca-i.dk for et uforpligtende tilbud.

       ISTANDSÆTTELSE DU KAN STOLE TRYGT PÅ

       • Altid dit depositum tilbage
       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Vejledning og gode råd