Om H.C. Andersen Koncernen A/S

Vi gør din forretning til en god historie!

Vi er en del af H.C. Andersen Koncernen A/S, der er et partnerkoncept inden for håndværksbranchen. Målet med partnerkonceptet er at gøre det nemt for vores kunder at få håndværkshjælp fra flere brancher samtidigt, og hurtigt at finde håndværkere i en branche, man ikke har brugt før, men som man kan have tillid til.

I H.C. Andersen Koncernen stræber vi og vores partnere efter at yde den højeste kvalitet og bedste kundeservice. Derfor kan du som kunde altid føle dig helt tryg, uanset hvilken service fra koncernen, du bruger.
H.C. Andersen Koncernens varemærke er kvalitet, og virksomhedens idégrundlag bygger på fællesskab.

Vi håber, at du som kunde vil dele din oplevelse af vores service med os, og at du vil skrive en anmeldelse på Facebook, Anmeld Håndværker eller Trustpilot. Vi ved, at vores kunder vægter gode anmeldelser højt, og derfor udfører vi altid vores arbejde til perfektion for at opnå den højeste score.

I dag har vi 7 servicefag under koncernen inklusiv H.C. Andersens Istandsættelse.
Hvis du er interesseret i at vide mere om H.C. Andersen Koncernen A/S, kan du gå ind på www.hcandersenkoncernen.dk.

Du kan også besøge vores andre partnere i koncernen her:

Anlægsgartneri for privat og erhverv. De faglærte gartnere laver små haver såvel som store parker. H. C. Andersens Anlægsgartner får tingene til at gro, og nye kundeanmeldelser spirer hele tiden frem.

Gå til H.C. Andersens Anlægsgartner

Arkitektarbejde til private og erhvervsmæssige boligprojekter. H. C. Andersens Arkitekt mener, at det at tegne er at leve – og kundernes anmeldelser fortæller om den omhu, arkitekterne udviser i arbejdet.

Gå til H.C. Andersens Arkitekt

Servicemindet leasing af luksusbiler til privat og erhverv. Specialister i leasingudbud af Audi-modeller, og tilbyder blandt andet Danmarks bedste slutgaranti. Formidler toptunede leasingaftaler og køreglæde i højeste gear.

Gå til H.C. Andersens Billeasing ApS

Boligadvokat til private boligkøb og -salg. H. C. Andersens Boligadvokat er uddannede jurister, der kun kræver basispris. Kom godt fra start i din bolighandel – de er din stærke samarbejdspartner.

Gå til H.C. Andersens Boligadvokat

Brolægning for private og erhverv. H. C. Andersens Brolægning er faglærte brolæggere, der har erfaring med store såvel som små projekter. De kan lave en eventyrligt flot belægning til gader og haver.

Gå til H.C. Andersens Brolægning

Ingeniørarbejde og -rådgivning for privat og erhverv. H. C. Andersens Bygningsingeniør er kompetente indenfor at lede små og store projekter. De bygger dine drømme til en pris, der ikke er et mareridt.

Gå til H.C. Andersens Bygningsingeniør

Elektrikerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Elektriker er din faglærte elektriker i særklasse. De er altid i stødet og fikser alt. De lever for spændingen – og deres priser er absolut ikke voltsomme.

Gå til H.C. Andersens Elektriker

Kvalitetstransport for privat og erhverv. Flytteløsninger til konkurrencedygtige priser, udført af flyttemænd med omhu og inspirerende lidenskab for deres arbejde. Danmarks bedste flyttemænd – som kunderne anmelder flot på Trustpilot.

Gå til H.C. Andersens Flyttefirma ApS

Gulvafslibning for privat og erhverv. Professionel behandlinger af gulve, udført af faglært firma med grøn profil. De ansatte er klimabevidste og skåner miljøet på mange parametre.

Gå til H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Bæredygtige inventarløsninger til private og erhverv. Specialister i køb og salg af brugte kontormøbler, og tilbyder desuden professionel sanering af kontorer. Sortimentet er nøje udvalgt efter skrappe krav til kvalitet og pris.

Gå til H.C. Andersens Kontormøbler

Sikring og låsearbejde for private og erhverv. H. C. Andersens Låsesmed er fagpersoner, der går op i sikkerhed og godt håndværk. De har nøglen til din lås – og til en pris, du ikke går i baglås over.

Gå til H.C. Andersens Låsesmed

Kvalitetsmalerarbejde udført af faglærte malere med håndværket og holdningerne i orden. Et CO2-neutralt firma med en grøn profil, der har valgt at strække ressourcerne – uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres håndværk, ifølge kunderne

Gå til H.C. Andersens Malerfirma

Murerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Murer stabler dit drømmeslot sammen til en fortryllende god pris. De har også stablet kundeanmeldelser sammen, så du kan være tryg ved at hyre dem.

Gå til H.C. Andersens Murer

Nedrivning af private og erhvervsmæssige bygninger. H. C. Andersens Nedrivning er eksperter i alt indenfor mindre demontering til totalnedrivninger. De blæser dit hus omkuld – på en sikker måde.

Gå til H.C. Andersens Nedrivning

Rengøring for privat og erhverv. H. C. Andersens Rengøring holder dit hjem rent til en konkurrencedygtig pris – og har en af de grønneste profiler på markedet. De gnubber alt fra pludder til døde krager væk.

Gå til H.C. Andersens Rengøringsfirma

Skadeservice til private og erhverv. H. C. Andersens Skadeservice er erfarne teknikere og forsikringseksperter, der hjælper dig i nødens stund. De gør skaden god igen – til en pris, du ikke bliver ruineret af.

Gå til H.C. Andersens Skadeservice

Stilladsopsætning og -udlejning til private og erhverv. H. C. Andersens Stilladsservice tager dig til nye højder – med sikre og stabile stilladser og lifte. De får dig op at flyve, også over prisen.

Gå til H.C. Andersens Stilladsservice

Logistikløsninger til privat og erhverv. Professionel transport tilpasset kundens behov, med mulighed for kurerservice, lagerhotel og transport af auktionskøb. Fuld garanti og full service, hvis dette ønskes. De grundige fagfolk står klar til at bevæge dig.

Gå til H.C. Andersens Transport ApS

Tømrerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Tømrer er faglærte håndværkere, der udfører både små og omfattende opgaver. Hos dem falder alting i hak – både brædderne og priserne.

Gå til H.C. Andersens Tømrer

VVS-installationer for privat og erhverv. H. C. Andersens VVS er din garanti for faglært arbejde til en fast pris. De tilbyder totalløsninger indenfor vand-, varme- og sanitet, og overholder altid deadlines.

Gå til H.C. Andersens VVS

Vi søger disse partnere til H.C. Andersen Koncernen A/S

Vinduespudsning og glarmesterarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Glarmester er faglærte håndværkere, der passer godt på dit glas. Hos dem er det kun dine vinduer, der bliver blanket af.  

Kloakserviceydelser til private og industri. H. C. Andersens Kloakfirma er autoriserede kloakmestre, der passer godt på din kælder og kloak. De holder kælderen tør og kloakken ren.  

Møbelkonstruktion for private og erhverv. H. C. Andersens Møbelsnedker laver kvalitetsmøbler af slidstærke materialer, samt specialbestillinger efter ønske. Deres møbler lyser op i ethvert hjem.