Istandsættelse – offentlige

Få jeres lokaler istandsat hurtigt og nemt med gode garantier, lave priser og høj service

H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder jer en fuld istandsættelse af jeres lokaler til en fast lav pris, en fast høj kvalitet og service og selvfølgelig med alle de bedste garantier.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Offentlige

Offentlig

Har I brug for at få istandsat jeres lokaler, kan I med fordel kontakte os, uanset hvilke typer lokaler der er tale om. I alle tilfælde får I en masse fordele, og I er altid dækket af vores garantier, så vi kan være sikre på, at vi gør jeres istandsættelse til en god historie.

Hvis I kontakter os om jeres kontorlokaler, fx i forbindelse med, at I skal flytte, kan I læse om alle jeres fordele her.

Hvis I kontakter os om et offentligt område som fx et bibliotek, kan I læse om jeres fordele her.

Hvis I kontakter os om en institution, fx en skole eller et plejehjem, kan I læse om jeres fordele her.

I alle tilfælde er I altid dækket af vores garantier, som I kan læse om her.

Hvis I vil vide mere om vores priser, kan I læse om, hvordan de bliver sat her, og I kan også se et par eksempler.

Kontorer

Istandsættelse af kontorer

Hvad enten I er fra staten, regionerne, kommunerne eller en offentlig virksomhed, vil H.C. Andersens Istandsættelse gerne hjælpe med vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler, når jeres budget er lille nok til, at projektet ikke skal i udbud.

Når I skal have istandsat jeres kontorlokaler, er der flere fordele for jer ved at lade os klare jeres istandsættelse. I kan spare en masse penge frem for at overlade istandsættelsen til en udlejer eller håndværkere I selv har indhentet tilbud hos. I kan spare en masse tid og ressourcer frem for selv at finde og koordinere istandsættelsen med alle de håndværkere, I skal bruge. Desuden er I altid garanteret den bedste kvalitet.

Hvis I har lejet jeres kontorer og de skal istandsættes, fordi I flytter, får I med fuld garanti hele jeres depositum tilbage. Som en ekstra bonus tilbyder vi hjælp til indflytningsforretningen af jeres nye lokaler.

Hvis kontorerne skal istandsættes, fordi de trænger til en kærlig hånd, kan vi stadig hjælpe jer til yderst favorable priser og tilbyde professionel rådgivning undervejs.

Hvis I har brug for nye kontormøbler, kan vi også hjælpe jer med at skaffe jer dem billigt fra vores søsterselskab; H.C. Andersens Kontormøbler.

Hvis I er gået konkurs og kontakter os med henblik på at redde penge hjem gennem jeres depositum, så kig også på vores søsterselskab; H.C. Andersens Konkursbo, der gerne vil købe jeres kontorinventar.

Få et indgående kendskab til alle jeres fordele nedenfor.

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

I får hjælp til hele istandsættelsen

Vi klarer selvfølgelig almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står I med installationer, der skal reetableres eller en misligholdelse, som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det.

Skal I have ordnet flere ting på en gang, så kan det i høj grad betale sig for jer at kontakte os. I får gode priser på godt håndværk, og vi koordinerer alle håndværkerne for jer. Skal I have malet og slebet gulv samme uge? Intet problem, det ordner vi for jer. Passer det jer kun, at håndværkerne kommer om søndagen? Det er helt fint.

Vi er jeres bindeled til alle håndværkerne, så hvis I har særlige krav, skal I kun formidle det til os én gang, så sørger vi for, at alle håndværkerne ved det.

Prisgaranti

Den endelige pris for istandsættelsen af jeres lokaler afhænger af størrelsen på lokalerne og hvilke typer istandsættelse, I har brug for. Det vil sige, I får en pris, når vi har besigtiget jeres lokaler og kender jeres behov. Når I har fået prisen, ligger den fast. Det betyder, at der ikke pludselig dukker uforudsete udgifter op, som I skal forholde jer til. Vi står ved prisen, så vi dækker alle uforudsete udgifter.

Læs mere om prisen her.

Og læs mere om prisgarantien her.

Brug tiden på det, der er vigtigst

Jeres tid er vigtig, så jo hurtigere I kan få gavn af den færdige istandsættelse, jo bedre. Heldigvis er vi eksperter i at yde håndværk af høj kvalitet inden for en stram tidsramme.

Når I hyrer os, overtager vi ansvaret for istandsættelsen og koordineringen med håndværkerne, så I kan bruge jeres tid på det, der er vigtigst for jer. Når I hyrer os i forbindelse med, at I skal flytte fra jeres lejede kontorer, anbefaler vi jer også at lade os stå for kommunikationen med jeres udlejer. Det koster ikke ekstra, men lader jer fokusere på at få en god start i jeres nye kontorer.

Undgå ekstra arbejde - overlad istandsættelsen til os

I bestemmer selv, hvor meget I vil være inde over istandsættelsen. Hvis I helst vil fokusere på jeres normale arbejde, kan I trygt overlade hele istandsættelsen til os. Vi ved, I har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele istandsættelsen og en evt. fraflytning så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt for jer. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse, istandsættelse og retablering, og så kan vi også klare rengøringen bagefter.

Høj kvalitet og god service - en garanteret god oplevelse

Jeres gode oplevelse er hjertet af vores organisation, så I er altid garanteret høj kvalitet på det arbejde, som vores håndværkere udfører for jer. I får en klar kontrakt med os, om hvad I har brug for, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der er noget, I er i tvivl om eller gerne vil have ændret.

Skulle der opstå komplikationer undervejs, der forhindrer håndværkerne i at blive færdige med arbejdet eller udføre det på tilfredsstillende vis, sørger vi selvfølgelig for at manglerne bliver udbedret eller at I får en økonomisk erstatning til en senere udbedring. Hvis håndværkerne er nødt til at gå ud over den aftalte tid for at blive færdige, bliver I kompenseret med dagbøder.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Og læs om vores tidsgaranti her.

Særligt for lejede kontorer

Op til 30% billigere end jeres udlejers tilbud

På grund af bl.a. favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed kan vi spare jer en masse penge på vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler. Da I også er garanteret at få hele jeres depositum tilbage, er der en stor økonomisk gevinst at hente for jer ved at hyre os.

I får jeres fulde depositum tilbage – altid

Når I lader os stå for istandsættelsen af jeres lokaler, garanterer vi, at I får hele jeres depositum tilbage. Skulle der opstå komplikationer undervejs, der gør, at jeres udlejer ikke vil udbetale hele jeres depositum, får I resten af os. Så ved I, at I kan regne med os og ikke behøver bekymre jer om noget.

Dog tager vi det forbehold, at hvis vores håndværkere ikke har mulighed for at færdiggøre arbejdet af årsager, der ikke er vores, dækker garantien ikke. Det kan fx være, at vores håndværkerne ikke kan komme ind i lokalet eller at håndværkere, der ikke er vores, ikke er blevet færdige med deres arbejde til tiden, så det forhindrer vores håndværkere i at gå i gang eller blive færdige.

Dette gør sig gældende, uanset om I har overladt ansvaret for kommunikationen og koordineringen med denne håndværker til os eller ej. Hvis fx en elektriker, der ikke er vores, skal reetablere en elinstallation, og ikke bliver færdig til den aftalte tid, så vores håndværkere kan male og lakere gulvet og blive færdige til den aftalte tid, er fejlen ikke vores. Så dækker garantien ikke.

Et eksempel, garantien altid vil dække, er hvis vores maler bliver syg og ikke kan udføre sit arbejde. Da vi har flere malere, er det vores ansvar at sende en af de andre ud til jer i stedet.

Læs mere om jeres særlige garanti som lejere her.

 

Problemer med jeres udlejer?

Måske er I bekymrede over konflikter, der er eller kan opstå med jeres udlejer som følge af flytningen. I kan overlade al kontakten og dermed alle konflikter med jeres udlejer til os. Så kommer I ikke til at høre fra jeres udlejer igen, før I får jeres depositum tilbage. I stedet kan I læne jer tilbage og slappe af eller bekymre jer om indretningen af jeres nye lokaler.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

50 90 70 20

info@hca-i.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal din istandsættelse koste?

   Vi kan klare alle slags istandsættelser og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på maling af facader, vægge, døre mm.

   Istandsættelse af lejlighed

   HCA istandsættelse af lejlighed på 70 m2

   Lejlighed på 70 m2

   • Vægge og loft: spartlet, slebet og pletmalet
   • Paneler: slebet, vasket og malet
   • Gulv og fodtrin: slebet og lakeret
   • Total rengøring
   • Håndtering af flyttesynet

   25.600,-

   inkl. moms og materialer
   Sparet: 11.000 kr. i forhold til udlejers vurdering

   Istandsættelse af kontorlokaler

   HCA istandsættelse af kontorlokaler på 120 m2

   Kontorlokaler på 120 m2

   • Vægge: 2x spartling, slibning, vask og to gange maling
   • Paneler: fodpanelerne blev malet, og dørkarmene pletmalet
   • Maling af døre og totalrengøring af alle lokaler
   • Gratis rådgivning og hjælp til indflytningsforretningen i det nye lejemål

   35.200,-

   inkl. materialer og løn, ekskl. moms

   Istandsættelse af offentlige lokaler

   HCA istandsættelse af lokaler på 600 m2

   Offentlige lokaler på 600 m2

   • Vægge: 2x spartling, slibning, vask og 2x maling
   • Paneler: fodpanelerne blev malet, og dørkarmene pletmalet
   • Gulv og fodtrin: slebet og lakeret
   • Maling af døre og totalrengøring af alle lokaler
   • Gratis rådgivning og hjælp til indflytningsforretningen i det nye lejemål

   122.000,-

   inkl. materialer og løn, ekskl. moms

   Gør din istandsættelse til en god historie

   For at din istandsættelse bliver en god historie, får du:

   • Altid dit depositum tilbage
   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Vejledning og gode råd

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din istandsættelse til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem fire stærke garantier.

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Depositumsgaranti

   Depositumsgarantien er din sikring på, at du altid får dit depositum tilbage.

   Læs mere

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Offentlige områder

   Istandsættelse af offentlige områder

   Hvad enten I er fra staten, regionerne, kommunerne eller en offentlig virksomhed, vil H.C. Andersens Istandsættelse gerne hjælpe med vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler, når jeres budget er lille nok til, at projektet ikke skal i udbud.

   Når det er et befærdet offentligt område, hvor alle er velkomne, fx et bibliotek, I skal have istandsat, er der flere fordele for jer, ved at lade os klare jeres istandsættelse. I kan spare en masse penge frem for at overlade istandsættelsen til håndværkere I selv har indhentet tilbud hos. I kan spare en masse tid og ressourcer frem for selv at finde og koordinere istandsættelsen med alle de håndværkere, I skal bruge. Desuden er I altid garanteret den bedste kvalitet og professionel rådgivning.

   Hvis jeres lokaler eller visse områder i dem er udsat for ekstra slid, fx børnebiblioteket, har vi også en god bonusordning, der kan hjælpe med vedligeholdelsen.

   Se mere om vores bonusordning her.

   Hvis I har brug for nye kontormøbler, kan vi også hjælpe jer med at skaffe jer dem billigt fra vores søsterselskab; H.C. Andersens Kontormøbler.

   Hvis I er gået konkurs og kontakter os med henblik på at redde penge hjem gennem jeres depositum, så kig også på vores søsterselskab; H.C. Andersens Konkursbo, der gerne vil købe jeres kontorinventar.

   Få et indgående kendskab til alle jeres fordele nedenfor.

   VISES IKKE

   Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

   I får hjælp til hele istandsættelsen

   Vi klarer selvfølgelig almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står I med installationer, der er gået i stykker, som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det.

   Skal I have ordnet flere ting på en gang, så kan det i høj grad betale sig for jer at kontakte os. I får gode priser på godt håndværk, og vi koordinerer alle håndværkerne for jer. Skal I have malet og slebet gulv samme uge? Intet problem, det ordner vi for jer. Passer det jer kun, at håndværkerne kommer om søndagen? Det er helt fint.

   Vi er jeres bindeled til alle håndværkerne, så hvis I har særlige krav, skal I kun formidle det til os én gang, så sørger vi for, at alle håndværkerne ved det.

   Første møde er gratis, andet møde sparer I penge

   På grund af bl.a. favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed, kan vi spare jer en masse penge på vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler. På det første møde vil vi besigtige det, der skal istandsættes, og få afklaret mere præcist med jer, hvad I har brug for. Det møde koster ikke noget, og bruges til at finde en pris til jer. På det næste møde går håndværkerne i gang med arbejdet.

   Prisgaranti

   Den endelige pris for istandsættelsen af jeres lokaler afhænger af størrelsen på lokalerne og hvilke typer istandsættelse, I har brug for. Det vil sige, I får en pris, når vi har besigtiget jeres lokaler og kender jeres behov. Når I har fået prisen, ligger den fast. Det betyder, at der ikke pludselig dukker uforudsete udgifter op, som I skal forholde jer til. Vi står ved prisen, så vi dækker alle uforudsete udgifter.

   Læs mere om prisen her.

   Og læs mere om prisgarantien her.

   Brug tiden på det, der er vigtigst

   Jeres tid er vigtig, så jo hurtigere I kan få gavn af den færdige istandsættelse, jo bedre. Heldigvis er vi eksperter i at yde håndværk af høj kvalitet inden for en stram tidsramme.
   Når I hyrer os, overtager vi ansvaret for istandsættelsen og koordineringen med håndværkerne, så I kan bruge jeres tid på det, der er vigtigst for jer.

   Undgå ekstra arbejde - overlad istandsættelsen til os

   I bestemmer selv, hvor meget I vil være inde over istandsættelsen. Hvis I helst vil fokusere på jeres normale arbejde, kan I trygt overlade hele istandsættelsen til os. Vi ved, I har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele istandsættelsen så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt for jer. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse, istandsættelse og reetablering, og så kan vi også klare rengøringen bagefter.

   Høj kvalitet og god service - en garanteret god oplevelse

   Jeres gode oplevelse er hjertet af vores organisation, så I er altid garanteret høj kvalitet på det arbejde, som vores håndværkere udfører for jer. I får en klar kontrakt med os, om hvad I har brug for, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der er noget, I er i tvivl om eller gerne vil have ændret.

   Skulle der opstå komplikationer undervejs, der forhindrer håndværkerne i at blive færdige med arbejdet eller udføre det på tilfredsstillende vis, sørger vi selvfølgelig for at manglerne bliver udbedret eller at I får en økonomisk erstatning til en senere udbedring. Hvis håndværkerne er nødt til at gå ud over den aftalte tid for at blive færdige, bliver I kompenseret med dagbøder.

   Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

   Og læs om vores tidsgaranti her.

   Bonusordningen

   Hvis jeres lokaler eller dele af dem er hårdt udsatte for slid og måske fedtede hænder fx døre, gulve eller vægge på børnebiblioteket eller toilettet, kan de have brug for lidt ekstra vedligeholdelse for at se pæne ud hele tiden. Med vores bonusordning sørger vi for årlig eller halvårlig vedligeholdelse, mens I selv er på ferie – I får altid 10 % rabat.

   Vi værdsætter jer som kunde, og vi vil gerne give jer et pænt og lækkert arbejdsmiljø. Derfor hjælper vi jer gerne billigt af med smudsede døre og vægge i tiden mellem de lidt større istandsættelsesprojekter.

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   50 90 70 20

   info@hca-i.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din istandsættelse til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Meget tilfreds med alt!

     "Jeg brugte H.C. Andersens Istandsættelse sidst, jeg flyttede. Efter de havde været ude og se min gamle lejlighed overtog de bare hele istandsættelsen, så det næste jeg hørte til om lejligheden, var da mit depositum var tilbage på min konto."

     Esther fra Nærum

     Hurtigt og effektivt

     "Rigtig godt arbejde til en virkelig god pris og overraskende hurtigt udført!"

     Johanne og Lars Nielsen

     SUPER GOD SERVICE

     "Vi bor i et lille rækkehus med vores kat, og ville have sat det i stand inden vi flyttede ind. De klarede køkken, bad, stue og alle vægge på lidt over en uge, og ret billigt endda."

     Ditte og Malene

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at klare din istandsættelse.

     Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Hvad skal din istandsættelse koste?

       Vi kan klare alle slags istandsættelser og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

       Find flere priser på maling af facader, vægge, døre mm.

       Istandsættelse af lejlighed

       HCA istandsættelse af lejlighed på 70 m2

       Lejlighed på 70 m2

       • Vægge og loft: spartlet, slebet og pletmalet
       • Paneler: slebet, vasket og malet
       • Gulv og fodtrin: slebet og lakeret
       • Total rengøring
       • Håndtering af flyttesynet

       25.600,-

       inkl. moms og materialer
       Sparet: 11.000 kr. i forhold til udlejers vurdering

       Istandsættelse af kontorlokaler

       HCA istandsættelse af kontorlokaler på 120 m2

       Kontorlokaler på 120 m2

       • Vægge: 2x spartling, slibning, vask og to gange maling
       • Paneler: fodpanelerne blev malet, og dørkarmene pletmalet
       • Maling af døre og totalrengøring af alle lokaler
       • Gratis rådgivning og hjælp til indflytningsforretningen i det nye lejemål

       35.200,-

       inkl. materialer og løn, ekskl. moms

       Istandsættelse af offentlige lokaler

       HCA istandsættelse af lokaler på 600 m2

       Offentlige lokaler på 600 m2

       • Vægge: 2x spartling, slibning, vask og 2x maling
       • Paneler: fodpanelerne blev malet, og dørkarmene pletmalet
       • Gulv og fodtrin: slebet og lakeret
       • Maling af døre og totalrengøring af alle lokaler
       • Gratis rådgivning og hjælp til indflytningsforretningen i det nye lejemål

       122.000,-

       inkl. materialer og løn, ekskl. moms

       Institutioner

       Istandsættelse af institutioner

       Hvad enten I er fra staten, regionerne, kommunerne eller en offentlig virksomhed, vil H.C. Andersens Istandsættelse gerne hjælpe med vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler, når jeres budget er lille nok til, at projektet ikke skal i udbud.

       Når I skal have istandsat lokaler på en institution, fx inden for pasning og pleje, uddannelse eller et opholdssted, er der flere fordele for jer, ved at lade os klare jeres istandsættelse. I kan spare en masse penge frem for at overlade istandsættelsen til håndværkere, I selv har indhentet tilbud hos. I kan spare en masse tid og ressourcer frem for selv at finde og koordinere istandsættelsen med alle de håndværkere, I skal bruge. Desuden er I altid garanteret den bedste kvalitet og professionel rådgivning.

       Hvis nogle af jeres lokaler eller visse områder i dem er udsat for ekstra slid, fx de lokaler i børnehaven, hvor børnene opholder sig mest, har vi også en god bonusordning til jer, der kan hjælpe med løbende at vedligeholde dem.

       Se mere om vores bonusordning her.

       Hvis I har brug for nye kontormøbler, kan vi også hjælpe jer med at skaffe jer dem billigt fra vores søsterselskab; H.C. Andersens Kontormøbler.

       Hvis I er gået konkurs og kontakter os med henblik på at redde penge hjem gennem jeres depositum, så kig også på vores søsterselskab; H.C. Andersens Konkursbo, der gerne vil købe jeres kontorinventar.

       Få et indgående kendskab til alle jeres fordele nedenfor.

       VISES IKKE

       Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

       I får hjælp til hele istandsættelsen

       Vi klarer selvfølgelig almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står I med installationer, der er gået i stykker, som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det.

       Skal I have ordnet flere ting på en gang, så kan det i høj grad betale sig for jer at kontakte os. I får gode priser på godt håndværk, og vi koordinerer alle håndværkerne for jer. Skal I have malet og slebet gulv samme uge? Intet problem, det ordner vi for jer. Passer det jer kun, at håndværkerne kommer om søndagen? Det er helt fint.

       Vi er jeres bindeled til alle håndværkerne, så hvis I har særlige krav, skal I kun formidle det til os én gang, så sørger vi for, at alle håndværkerne ved det.

       Første møde er gratis, andet møde sparer I penge

       På grund af bl.a. favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed, kan vi spare jer en masse penge på vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler. På det første møde vil vi besigtige det, der skal istandsættes, og få afklaret mere præcist med jer, hvad I har brug for. Det møde koster ikke noget, og bruges til at finde en pris til jer. På det næste møde går håndværkerne i gang med arbejdet.

       Prisgaranti

       Den endelige pris for istandsættelsen af jeres lokaler afhænger af størrelsen på lokalerne og hvilke typer istandsættelse, I har brug for. Det vil sige, I får en pris, når vi har besigtiget jeres lokaler og kender jeres behov. Når I har fået prisen, ligger den fast. Det betyder, at der ikke pludselig dukker uforudsete udgifter op, som I skal forholde jer til. Vi står ved prisen, så vi dækker alle uforudsete udgifter.

       Læs mere om prisen her.

       Og læs mere om prisgarantien her.

       Brug tiden på det, der er vigtigst

       Jeres tid er vigtig, så jo hurtigere I kan få gavn af den færdige istandsættelse, jo bedre. Heldigvis er vi eksperter i at yde håndværk af høj kvalitet inden for en stram tidsramme.
       Når I hyrer os, overtager vi ansvaret for istandsættelsen og koordineringen med håndværkerne, så I kan bruge jeres tid på det, der er vigtigst for jer.

       Undgå ekstra arbejde - overlad istandsættelsen til os

       I bestemmer selv, hvor meget I vil være inde over istandsættelsen. Hvis I helst vil fokusere på jeres normale arbejde, kan I trygt overlade hele istandsættelsen til os. Vi ved, I har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele istandsættelsen så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt for jer. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse, istandsættelse og reetablering, og så kan vi også klare rengøringen bagefter.

       Høj kvalitet og god service - en garanteret god oplevelse

       Jeres gode oplevelse er hjertet af vores organisation, så I er altid garanteret høj kvalitet på det arbejde, som vores håndværkere udfører for jer. I får en klar kontrakt med os, om hvad I har brug for, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der er noget, I er i tvivl om eller gerne vil have ændret.

       Skulle der opstå komplikationer undervejs, der forhindrer håndværkerne i at blive færdige med arbejdet eller udføre det på tilfredsstillende vis, sørger vi selvfølgelig for at manglerne bliver udbedret eller at I får en økonomisk erstatning til en senere udbedring. Hvis håndværkerne er nødt til at gå ud over den aftalte tid for at blive færdige, bliver I kompenseret med dagbøder.

       Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

       Og læs om vores tidsgaranti her.

       Bonusordningen

       Hvis jeres lokaler eller dele af dem er hårdt udsatte for slid og måske fedtede hænder fx døre, gulve eller vægge på børnebiblioteket eller toilettet, kan de have brug for lidt ekstra vedligeholdelse for at se pæne ud hele tiden. Med vores bonusordning sørger vi for årlig eller halvårlig vedligeholdelse, mens I selv er på ferie - I får altid 10 % rabat.

       Vi værdsætter jer som kunde, og vi vil gerne give jer et pænt og lækkert arbejdsmiljø. Derfor hjælper vi jer gerne billigt af med smudsede døre og vægge i tiden mellem de lidt større istandsættelsesprojekter.

       Ring til os

       Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

       Åbningstider: 08:00-16:00

       50 90 70 20

       info@hca-i.dk

       Skriv til os

       Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

        Skal vi ringe dig op?

        Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

         Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

         Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

         Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

         Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

         Læs mere om vores gode kundeservice her.

         ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

         Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

         Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

         Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

         Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

         Vi gør din istandsættelse til en god historie

         Vi besøger dig gratis, og giver dig et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

         Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 50 90 70 20 eller skrive til info@hca-i.dk for et uforpligtende tilbud.

         ISTANDSÆTTELSE DU KAN STOLE TRYGT PÅ

         • Altid dit depositum tilbage
         • Den bedste pris på markedet
         • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
         • Fuld garanti på kvaliteten
         • Vejledning og gode råd