HCA

kontorer

Istandsættelse af kontorer

En unik og uforglemmelig istandsættelse af kontorer

Hvad enten I er fra staten, regionerne, kommunerne eller en offentlig virksomhed, vil H.C. Andersens Istandsættelse gerne hjælpe med vedligeholdelsen og en uforlignelig istandsættelse af kontorer, når jeres budget er lille nok til, at projektet ikke skal i udbud. 

Flere fordele ved at vælge H.C. Andersens istandsættelse til kontorer

I får flere fordele ved at lade os klare jeres istandsættelse af kontorer. I sparer penge frem for at overlade istandsættelsen til en udlejer eller håndværkere, I selv indhenter tilbud hos. I sparer tid og ressourcer frem for selv at finde og koordinere med alle håndværkere, I skal bruge. Desuden er I altid garanteret den bedste kvalitet.

Hvis I lejer og har brug for en istandsættelse af kontorer, fordi I flytter, får I hele depositumet tilbage. Som en ekstra bonus tilbyder vi hjælp til indflytningsforretningen af jeres nye lokaler. 

Hvis kontorerne skal istandsættes, fordi de trænger til en kærlig hånd, kan vi stadig hjælpe jer til yderst favorable priser og tilbyde professionel rådgivning undervejs. 

Hvis I har brug for nye kontormøbler, kan vi også hjælpe jer med at skaffe jer dem billigt fra vores søsterselskab; H.C. Andersens Kontormøbler.

I får hjælp til hele jeres istandsættelse af kontorer

Vi klarer selvfølgelig almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står I med installationer, der skal retableres eller mislighold, som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det. 

Skal I have istandsat flere ting på en gang, kan det i høj grad betale sig for jer at kontakte os. I får gode priser på godt håndværk, og vi koordinerer alle håndværkerne for jer. Skal I have malet og slebet gulv samme uge? Intet problem det ordner vi for jer. Passer det jer kun, at håndværkerne kommer om søndagen? Det er helt fint. Vi er jeres bindeled til alle håndværkerne, så hvis I har særlige krav, skal I kun formidle det til os en gang, så sørger vi for, at alle håndværkerne ved det.

Prisgaranti

Den endelige pris for istandsættelsen af jeres lokaler afhænger af størrelsen på lokalerne og hvilke typer istandsættelse, I har brug for. Det vil sige, I får en pris, når vi har besigtiget jeres lokaler og kender jeres behov. Når I har fået prisen, ligger den fast. Det betyder, at der ikke pludselig dukker uforudsete udgifter op, som I skal forholde jer til. Vi står ved prisen, så vi dækker alle uforudsete udgifter.

Læs mere om prisen her.

Og læs mere om prisgarantien her.

Brug tiden på det, der er vigtigst

Jeres tid er vigtig, så jo hurtigere I kan få gavn af den færdige istandsættelse, jo bedre. Heldigvis er vi eksperter i at yde håndværk af høj kvalitet inden for en stram tidsramme.

Når I hyrer os, overtager vi ansvaret for istandsættelsen og koordineringen med håndværkerne, så I kan bruge jeres tid på det, der er vigtigst for jer. Når I hyrer os i forbindelse med, at I skal flytte fra jeres lejede kontorer, anbefaler vi jer også at lade os stå for kommunikationen med jeres udlejer. Det koster ikke ekstra, men lader jer fokusere på at få en god start i jeres nye kontorer.

Undgå ekstra arbejde -overlad istandsættelsen til os

I bestemmer selv, hvor meget I vil være inde over istandsættelsen. Hvis I helst vil fokusere på jeres normale arbejde, kan I trygt overlade hele istandsættelsen til os. Vi ved, I har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele istandsættelsen og en evt. fraflytning så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt for jer. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse, istandsættelse og retablering, og så kan vi også klare rengøringen bagefter.

Høj kvalitet og god service -en garanteret god oplevelse

Jeres gode oplevelse er hjertet af vores organisation, så I er altid garanteret høj kvalitet på det arbejde, som vores håndværkere udfører for jer. I får en klar kontrakt med os, om hvad I har brug for, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der er noget, I er i tvivl om eller gerne vil have ændret. 

Skulle der opstå komplikationer undervejs, der forhindrer håndværkerne i at blive færdige med arbejdet eller udføre det på tilfredsstillende vis, sørger vi selvfølgelig for at manglerne bliver udbedret eller at I får en økonomisk erstatning til en senere udbedring. Hvis håndværkerne er nødt til at gå ud over den aftalte tid for at blive færdige, bliver I kompenseret med dagbøder.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Og læs om vores tidsgaranti her.

Særligt for lejede kontorer

Op til 30% billigere end jeres udlejers tilbud

Favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed sparer jer en masse penge. Da I også altid får hele depositumet tilbage, er der en stor økonomisk gevinst for jer.

I får jeres fulde depositum tilbage – altid

Når I lader os stå for istandsættelsen af jeres lokaler, garanterer vi, at I får hele jeres depositum tilbage. Skulle der opstå komplikationer undervejs, der gør, at jeres udlejer ikke vil udbetale hele jeres depositum, får I resten af os. Så ved I, at I kan regne med os og ikke behøver bekymre jer om noget.

Dog tager vi det forbehold, at hvis vores håndværkere ikke har mulighed for at færdiggøre arbejdet af årsager, der ikke er vores, dækker garantien ikke. Det kan fx være, at vores håndværkerne ikke kan komme ind i lokalet eller at håndværkere, der ikke er vores, ikke er blevet færdige med deres arbejde til tiden, hvis det forhindrer vores håndværkere i at gå i gang eller blive færdige. Dette gør sig gældende, uanset om I har overladt ansvaret for kommunikationen og koordineringen med denne håndværker til os eller ej. Hvis fx en elektriker, der ikke er vores, skal retablere en elinstallation, og ikke bliver færdig til den aftalte tid, så vores håndværkere kan male og lakere gulvet og blive færdige til den aftalte tid, er fejlen ikke vores. Så dækker garantien ikke. 

Et eksempel, garantien altid vil dække, er hvis vores maler bliver syg og ikke kan udføre sit arbejde. Da vi har flere malere, er det vores ansvar at sende en af de andre ud til jer i stedet.

Læs mere om jeres særlige garanti som lejere her.

Problemer med jeres udlejer? 

Måske er I bekymrede over konflikter, der er eller kan opstå med jeres udlejer som følge af flytningen. I kan overlade al kontakten og dermed alle konflikter med jeres udlejer til os. Så kommer I ikke til at høre fra jeres udlejer igen, før I får jeres depositum tilbage. I stedet kan I læne jer tilbage og slappe af eller bekymre jer om indretningen af jeres nye lokaler.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud