HCA

Institutioner

Istandsættelse af Institutioner

Vi klarer istandsættelsen af institutionen for jer 

H.C. Andersens Istandsættelse vil gerne hjælpe jer med at vedligeholde og istandsætte  jeres lokaler, når jeres budget er lille nok til, at projektet ikke skal i udbud. Uanset, om I er fra staten, regionerne, kommunerne eller en offentlig virksomhed.

Overlad trygt istandsættelsen til os

Skal I have istandsat lokaler på institutioner, fx inden for pasning og pleje, uddannelse eller opholdssteder, er der flere fordele, ved at lade os klare det. I sparer  penge frem for at overlade istandsættelsen til håndværkere, I selv har indhentet tilbud hos. I sparer tid og ressourcer frem for selv at finde og koordinere istandsættelsen med de håndværkere, I skal bruge. Desuden er I altid garanteret den bedste kvalitet og professionel rådgivning.

Der er ekstra hjælp at hente, til lokaler der er udsat for ekstra slid. Fx lokaler i børnehaven, hvor børnene opholder sig mest. Vi har en god bonusordning til jer, der hjælper med løbende at vedligeholde dem. 

Se mere om vores bonusordning her.

Hvis I har brug for nye kontormøbler, kan vi også hjælpe jer med at skaffe jer dem billigt fra vores søsterselskab; H.C. Andersens Kontormøbler.

I får hjælp til hele istandsættelsen

Vi klarer selvfølgelig almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står I med installationer, der er gået i stykker, som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det. 

Skal I have istandsat flere ting på en gang, så kan det i høj grad betale sig for jer at kontakte os. I får gode priser på godt håndværk, og vi koordinerer alle håndværkerne for jer. Skal I have malet og slebet gulv samme uge? Intet problem, det ordner vi for jer. Passer det jer kun, at håndværkerne kommer om søndagen? Det er helt fint. Vi er jeres bindeled til alle håndværkerne, så hvis I har særlige krav, skal I kun formidle det til os en gang, så sørger vi for, at alle håndværkerne ved det.

Første møde er gratis, andet møde sparer I penge

På grund af bl.a. favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed kan vi spare jer en masse penge på vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler. På det første møde vil vi besigtige det, der skal istandsættes, og få afklaret mere præcist med jer, hvad I har brug. Det møde koster ikke noget og bruges til at finde prisen til jer. På det næste møde går håndværkerne i gang med arbejdet.

Prisgaranti for institutioner 

Den endelige pris for istandsættelsen af jeres lokaler afhænger af størrelsen på lokalerne og hvilke typer istandsættelse, I har brug for. Det vil sige, I får en pris, når vi har besigtiget jeres lokaler og kender jeres behov. Når I har fået prisen, ligger den fast. Det betyder, at der ikke pludselig dukker uforudsete udgifter op, som I skal forholde jer til. Vi står ved prisen, så vi dækker alle uforudsete udgifter.

Læs mere om prisen her.

Og læs mere om prisgarantien her.

Brug tiden på det, der er vigtigst

Jeres tid er vigtig, så jo hurtigere I kan få gavn af den færdige istandsættelse, jo bedre. Heldigvis er vi eksperter i at yde håndværk af høj kvalitet inden for en stram tidsramme.

Når I hyrer os, overtager vi ansvaret for istandsættelsen og koordineringen med håndværkerne, så I kan bruge jeres tid på det, der er vigtigst for jer. 

Undgå ekstra arbejde -overlad istandsættelsen til os

I bestemmer selv, hvor meget I vil være inde over istandsættelsen. Hvis I helst vil fokusere på jeres normale arbejde, kan I trygt overlade hele istandsættelsen til os. Vi ved, I har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele istandsættelsen så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt for jer. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse, istandsættelse og retablering, og så kan vi også klare rengøringen bagefter.

Høj kvalitet og god service -en garanteret god oplevelse

Jeres gode oplevelse er hjertet af vores organisation, så I er altid garanteret høj kvalitet på det arbejde, vores håndværkere udfører for jer. I får en klar kontrakt med os, om hvad I har brug for, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der er noget, I er i tvivl om eller gerne vil have ændret. 

Skulle der opstå komplikationer undervejs, der forhindrer håndværkerne i at blive færdige med arbejdet eller udføre det på tilfredsstillende vis, sørger vi selvfølgelig for at manglerne bliver udbedret, eller at I får en økonomisk erstatning til en senere udbedring. Når håndværkerne er nødt til at gå ud over den aftalte tid for at blive færdige, bliver I kompenseret med dagbøder.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Og læs om vores tidsgaranti her.

 

Bonusordningen

Hvis jeres lokaler eller dele af dem er hårdt udsatte for slid og måske fedtede hænder fx døre, gulve eller vinduer i kantinen eller på toilettet, kan de have brug for lidt ekstra vedligeholdelse for at se pæne ud hele tiden. Med vores bonusordning sørger vi for årlig eller semiårlig vedligeholdelse, mens I selv er på ferie og I får altid 10% rabat.

Vi værdsætter jer som kunde, og vi vil gerne give jer et pænt og lækkert arbejdsmiljø. Derfor hjælper vi jer gerne billigt af med smudsede døre og vægge i tiden mellem de lidt større istandsættelsesprojekter.

 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud