HCA

Lejebolig

Lejebolig istandsættelse 

H.C. Andersens istandsættelse af lejeboliger – et billigere alternativ 

Har din udlejer givet dig et tilbud på 30.000kr eller mere for istandsættelsen af din lejebolig, hvilket sjovt nok svarer til næsten hele dit depositum, er det naturligt at lede efter billigere alternativer. Det kan vi hjælpe dig med. Vi er op til 30% billigere end din boligforenings tilbud på istandsættelse, og vi garanterer altid, at du får hele dit depositum tilbage, når du køber vores istandsættelse til din lejebolig.

Du får hjælp til hele din lejebolig istandsættelse

Vi klarer selvfølgelig de almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står du med mislighold som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det. 

Du får flere fordele ved at lade os klare istandsættelsen for dig. Du kan spare en masse penge frem for at lade din udlejer klare istandsættelsen for dig. Du sparer en masse tid frem for selv at ordne istandsættelsen. Du slipper for at bøvle med at finde og koordinere håndværkere, der kan ordne istandsættelsen for dig. Du får med fuld garanti hele dit depositum tilbage. Og som en ekstra bonus tilbyder vi et gratis indflytningssyn af din nye bolig, så alt du behøver koncentrere dig om er at finde dig godt til rette i dit nye hjem.

Du får hele depositumet for din lejebolig tilbage – altid

Når du lader os stå for din istandsættelse, garanterer vi, at du får hele dit depositum tilbage. Skulle der opstå komplikationer undervejs, der gør, at din udlejer ikke vil udbetale hele dit depositum, får du resten af os. Så ved du, at du kan regne med os og ikke behøver bekymre dig om noget.

Læs mere din særlige garanti som lejer her.

Op til 30% billigere end din boligforenings tilbud

På grund af bl.a. favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed kan vi spare dig en masse penge på vedligeholdelsen og istandsættelsen af din lejebolig. Da du også er garanteret at få hele dit depositum tilbage, er der en stor økonomisk gevinst at hente for dig ved at hyre os til din istandsættelse.

Prisgaranti på istandsættelsen af din lejebolig

Den endelige pris for din istandsættelse afhænger af størrelsen på din lejebolig, og af hvilke typer istandsættelse du har brug for. Det vil sige, at vi ikke kan give dig en pris, før vi har besigtiget lejligheden. Til gengæld står vi 100% ved den pris, du bliver tilbudt derefter. Når først du har fået prisen, dukker der ikke pludselig uforudsete udgifter op, som du skal forholde dig til. Vi står ved prisen, så uforudsete udgifter dækker vi selvfølgelig selv.

Se mere om prisen her.

Og læs om prisgarantien her.

Brug tiden på din nye bolig

Du skal have nemt og hurtigt ved at flytte. Derfor overtager vi al istandsættelse, vedligehold og renovation af din gamle lejebolig samt al kommunikation med din boligforening og udlejer og det juridiske ansvar for kvaliteten af håndværket. Når du først har hyret os, skal du derfor ikke bekymre dig om andet end at få en god start i dit nye hjem. Vi skal nemlig nok sørge for, at du får en god ende på tiden i dit gamle hjem.

Spring hen over bekymringerne og stressen

Du lader os klare alle aspekter af istandsættelsen for dig. Rengøringen, det håndværksmæssige, det juridiske, din deadline, din udlejer og dit flyttesyn. Vi ved, at du har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele fraflytningen så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse og istandsættelse.

Når du hyrer os, får vi en fuldmagt fra dig, så vi kan overtage alle de aspekter ved fraflytningen, der ellers kan holde dig vågen om natten.

Problemer med din udlejer? 

Måske er du ligesom mange andre af vores kunder bekymret over konflikter, der er eller kan opstå med din udlejer. Du kan overlade al kontakt og dermed alle potentielle konflikter med din udlejer til os. Så kommer du ikke til at høre fra din udlejer igen, før du får dit depositum tilbage. I stedet kan du læne dig tilbage og slappe af eller bekymre dig om indretningen af dit nye hjem.

Overlad hele ansvaret for din lejebolig istandsættelse til os

Du bestemmer selv, hvor meget du vil være inde over istandsættelsen. Hvis du helst vil læne dig tilbage i sofaen og slappe af, kan du trygt overlade hele istandsættelsen til os. Så giver du os fuldmagt til at styre hele processen. Du behøver ikke bekymre dig om noget ved istandsættelsen, for vi garanterer altid, at du får hele dit depositum tilbage. Derfor anbefaler vi dig at overdrage det fulde ansvar til os med en fuldmagt. Når du vælger dette, får du en kontaktperson, der styrer det hele, og som du altid er velkommen til at kontakte med eventuelle spørgsmål. 

Altid garanteret en god oplevelse

Din gode flytteoplevelse er hjertet af vores organisation, så den må ikke lide, selv hvis din udlejer ikke synes kvaliteten fra vores håndværkere er i orden. 

Vi har det fulde ansvar for istandsættelsen og garanterer altid, at kvaliteten er i orden. Så hvis din udlejer ikke vil betale hele dit depositum tilbage, får du resten af os. 

Din gode oplevelse er altid det vigtigste for os.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Få en god start i dit nye hjem

Det er vores mål, at det skal være så nemt som overhovedet muligt for dig at flytte. Derfor vil vi gerne give dig et gratis indflytningssyn af dit nye hjem. Det vil sige, at vi dokumenterer alle fejl og mangler for dig. Så er du sikret en fyldestgørende liste med ting, du ikke skal hæfte for næste gang du flytter. 

Vi værdsætter dig som vores kunde og håber, at du vil lade os hjælpe dig igen næste gang, du skal flytte.

 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud