HCA

Ejerbolig istandsættelse

Overlad istandsættelsen af din ejerbolig til os

Ejer du en bolig, der trænger til en god istandsættelse og en kærlig hånd, måske fordi du gerne vil sælge den, måske fordi du lige har overtaget den, måske fordi du har boet i den i mange år og den trænger til et nyt look, så kan vi hjælpe dig til yderst favorable priser. Lad os istandsætte din ejerbolig. 

Saml hele din ejerbolig istandsættelse, vedligeholdelse og renovering

Skal du have istandsat flere ting på en gang, så kan det i høj grad betale sig for dig at kontakte os. Du får gode priser på godt håndværk, og vi koordinerer alle håndværkerne for dig. Skal du have malet og slebet gulv samme uge? Intet problem, det ordner vi for dig. Passer det dig kun, at håndværkerne kommer om mandagen? Det er helt fint. Vi er dit bindeled til alle håndværkerne, så hvis du har særlige krav, skal du kun formidle det til os en gang, så sørger vi for, at alle håndværkerne ved det.

Brug din tid på dig

Din tid er vigtig, så jo hurtigere du kan nyde den færdige istandsættelse, jo bedre. Heldigvis er vi eksperter i at yde håndværk af høj kvalitet inden for en stram tidsramme.

Når du hyrer os, overtager vi ansvaret for istandsættelsen og koordineringen med håndværkerne, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Prisgaranti for istandsættelse af ejerbolig

Den endelige pris for istandsættelsen af dit hjem afhænger af størrelsen på din bolig og hvilke typer istandsættelse, du har brug for. Det vil sige, du får en pris, når vi har besigtiget din bolig og kender dit behov. Når du har fået prisen, ligger den fast. Det vil sige, at der ikke pludselig dukker nogen uforudsete udgifter op, som du skal forholde dig til. Vi står ved prisen, så uforudsete udgifter dækker vi selvfølgelig selv.

Læs mere om prisen her. 

Og læs om prisgarantien her.

Høj kvalitet og god service

Du er altid garanteret høj kvalitet på det arbejde, vores dygtige håndværkere udfører for dig. Du får en klar kontrakt med os, om hvad du har brug for, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om eller gerne vil have ændret. 

Læs mere om vores kvalitetsgaranti her. 

Og læs om vores tidsgaranti her.

Få en god start på det næste kapitel i dit liv

Kontakter du os i forbindelse med, at du skal flytte, vil vi gerne hjælpe dig med at dokumentere fejl og mangler i dit nye hjem. Det er vigtigt, hvis du flytter ind i en lejebolig, så du ikke hæfter for dem, når du skal flytte. Det er også vigtigt, hvis du flytter ind i en anden ejerbolig, da du kan få den tidligere ejer til at betale for udbedringen, hvis du kan påvise, at skaderne var til stede, da du flyttede ind, men ikke fremgik af kontrakten. 

Vi værdsætter dig som vores kunde og håber, du vil lade os hjælpe dig igen næste gang, du skal flytte.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud