HCA

istandsættelse af bolig

overlad istandsættelsen af din bolig til os. vi gør din istandsættelse til en god historie

Istandsættelse af bolig er vores spidskompetence. Derfor er du altid sikker på at modtage den bedste service og håndværk af den højeste kvalitet, når du bruger os. Så kontakt os, hvis du har brug for at få din bolig istandsat. 

Din bolig er i gode hænder ved istandsættelse hos os 

Hvad enten du bor til leje eller ejer, er du og din bolig i gode hænder. Om du lejer eller ejer, får du i begge tilfælde fordele og garantier, på pris tid og kvalitet, så både du og vi kan være sikre på, at vi gør din istandsættelse til en god historie.

Læs om dine fordele her:

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud 

Du kan altid indhente et tilbud på din boligs istandsættelse ved at udfylde boksen i højre side af skærmen eller ringe til os på tlf. 71715171

Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi sætter altid pris på det, når du tager dig tid til at sende ris eller ros til os på vores mail info@hca-i.dk. Skriv ris og ros i emnefeltet. Vi kan desværre ikke svare tilbage på ris og ros. Din feedback er alligevel vigtig for os, fordi vi altid arbejder på at blive bedre. Vi vil gerne høre om din oplevelse af vores hjemmeside, service og håndværk. Selvom vi ikke vender tilbage, får du gavn af det, næste gang du vil bruge vores service. Til den tid kan vi gøre din istandsættelse til en endnu bedre historie.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud