HCA

lejede lokaler

Istandsættelse af lejede lokaler

Garanti ved istandsættelse hos os

Har I lejet jeres erhvervslokaler, vil I selvfølgelig gerne have jeres depositum tilbage igen, når I flytter lokaler. Det kan vi hjælpe jer med. Vi garanterer nemlig altid, at I får hele jeres depositum tilbage, når I bruger vores service til istandsættelse af lejede lokaler. Vi kan hjælpe jer med alle typer lejede lokaler, hvad enten det er et kontor, en butik, en restaurant, et domicil eller noget femte. 

Spar en masse ressourcer og tid, og overlad istandsættelsen til os

Der er flere fordele for jer ved at lade os klare jeres istandsættelse. I kan spare en masse penge frem for at overlade istandsættelsen til jeres udlejer. I sparer en masse tid og ressourcer frem for selv at finde og koordinere istandsættelsen med alle de håndværkere, I skal bruge. I får med fuld garanti hele jeres depositum tilbage. Og som en ekstra bonus tilbyder vi hjælp til indflytningsforretningen af jeres nye lokaler.

Hvis I har brug for nye kontormøbler, kan vi også hjælpe jer med at skaffe dem billigt fra vores søsterselskab; H.C. Andersens Kontormøbler.

I får hjælp til jeres istandsættelse af lejede lokaler

Vi klarer selvfølgelig almindelige vedligeholdelsesopgaver som rengøring, maling eller tapetsering af vægge, slibning eller lakering af gulve og hvidtning af lofter. Står I med installationer, der skal retableres eller mislighold, som fx kræver en elektriker, vvs’er, tømrer eller murer, så ordner vi også det. 

I får jeres fulde depositum tilbage – altid

Når I lader os stå for istandsættelsen af jeres lejede lokaler, garanterer vi, at I får hele jeres depositum tilbage. Skulle der opstå komplikationer undervejs, der gør, at jeres udlejer ikke vil udbetale hele depositummet, får I resten af os. Så ved I, at I kan regne med os og ikke behøver bekymre jer om noget.

Læs mere om jeres særlige garanti som lejere her.

Op til 30% billigere end jeres udlejers tilbud

På grund af bl.a. favorable håndværkerpriser og strukturen i vores virksomhed kan vi spare jer en masse penge på vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres lokaler. Da I også er garanteret at få hele jeres depositum tilbage, er der en stor økonomisk gevinst at hente for jer ved at hyre os.

Prisgaranti

Den endelige pris for istandsættelsen afhænger af størrelsen på jeres lokaler og af hvilke typer istandsættelse I har brug for. Det vil sige, vi ikke kan give jer en pris, før vi har besigtiget lokalerne. Til gengæld står vi 100% ved den pris, I bliver tilbudt derefter. Når først I har fået prisen, dukker der ikke pludselig uforudsete udgifter op, som I skal forholde jer til. Vi står ved prisen, så uforudsete udgifter dækker vi selvfølgelig selv.

Se mere om prisen her.

Og læs om prisgarantien her.

Brug tiden på jeres nye lejede lokaler

I skal have nemt og hurtigt ved at flytte. Derfor overtager vi al istandsættelse, vedligehold og retablering af jeres gamle lokaler samt al kommunikation med jeres udlejer og det juridiske ansvar for kvaliteten af håndværket. Når I først har hyret os, skal I derfor ikke bekymre jer om andet end at få en god start i jeres nye lokaler. Vi skal nemlig nok sørge for, at I får en god ende på tiden i de gamle.

Spring over de ressource- og tidskrævende aspekter ved at flytte lokaler

I lader os klare alle aspekter af istandsættelsen for jer, når I flytter ud af jeres lokaler. Rengøringen, det håndværksmæssige, det juridiske, jeres deadline, jeres udlejer og jeres afleveringsforretning. Vi ved, I har travlt, så vores service fokuserer på at gøre hele fraflytningen så gnidningsløs og smertefri som overhovedet muligt for jer. Vi har dygtige håndværkere, der kan klare al vedligeholdelse, istandsættelse og reetablering.

I beslutter selv, hvor meget af ansvaret I overlader til os, men vi anbefaler, at I overlader alle de aspekter, der involverer jeres gamle lokaler. 

Problemer med jeres udlejer? 

Måske er I bekymrede over konflikter, der er eller kan opstå med jeres udlejer som følge af flytningen. I kan overlade al kontakten, og dermed alle potentielle konflikter med jeres udlejer, til os. Så kommer I ikke til at høre fra jeres udlejer igen, før I får jeres depositum tilbage. I stedet kan I læne jer tilbage og slappe af eller bekymre jer om indretningen af jeres nye lokaler.

Overlad det fulde ansvar for al istandsættelse af lejede lokaler til os

I bestemmer selv, hvor meget I vil være inde over istandsættelsen. Hvis I helst vil læne jer tilbage i sofaen og slappe af, kan I trygt overlade hele istandsættelsen til os. Så giver I os fuldmagt til at styre hele processen. I behøver ikke bekymre jer om noget ved istandsættelsen, for vi garanterer altid, at I får hele jeres depositum tilbage. Derfor anbefaler vi jer at overdrage det fulde ansvar til os med en fuldmagt. Når I vælger dette, får I en kontaktperson, der styrer det hele, og som I altid er velkomne til at kontakte med eventuelle spørgsmål. 

Altid garanteret en god oplevelse

Jeres gode oplevelse med vores istandsætelse af lejede lokale er hjertet af vores organisation, så den må ikke lide, selv hvis jeres udlejer ikke synes kvaliteten fra vores håndværkere er i orden. 

Vi har det fulde ansvar for istandsættelsen og garanterer altid, at kvaliteten er i orden. Så hvis jeres udlejer ikke vil betale hele jeres depositum tilbage, får I resten af os. 

Jeres gode oplevelse er altid det vigtigste for os.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Få en god start i jeres nye lokaler

Det er vores mål, at det skal være så nemt som overhovedet muligt for jer at flytte. Derfor vil vi gerne hjælpe jer gennem indflytningsforretningen helt gratis. Det vil sige, at vi hjælper jer med at dokumentere alle fejl og mangler, og hvorvidt I skal udbedre nogle af dem. Det kan i nogle tilfælde være en fordel for jer, hvis I alligevel skulle ændre noget, da en sådan aftale med udlejer kan betyde, at I ikke skal retablere ændringen, hvis I skal flytte igen. 

Vi værdsætter jer som vores kunde og håber, at I vil lade os hjælpe jer igen næste gang, I skal flytte.

Kontakt os nu og indhent et uforpligtende tilbud

Ring på 71 71 51 71  eller udfyld kontaktformularen og indhent et tilbud på jeres istandsættelse.
 
 
Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud