HCA

Erhvervslokale istandsættelse

 

 Lad os klare istandsættelsen af jeres lokaler, og slip for besværet

Har I brug for at få istandsat jeres lokaler, kan I med fordel kontakte os, hvad enten I lejer eller ejer lokalerne. Vi ordner alle typer erhvervslokale istandsættelse, og I er altid sikre på at modtage den bedste service og håndværk af højeste kvalitet. 

Vi istandsætter uanset om du er ejer eller lejer

Uanset om I lejer eller ejer lokalerne, er I og jeres lokaler i kyndige hænder. I begge tilfælde får I en masse fordele og garantier på pris, tid og kvalitet. Så kan både I og vi være sikre på, at vi gør jeres istandsættelse til en god historie.

Hvis I lejer og kontakter os i forbindelse med, at I skal flytte, kan I læse om alle jeres fordele her.

Hvis I ejer, kan I læse om jeres fordele her.

I begge tilfælde er I dækket af vores garantier, som I kan læse om her.

Hvis I vil vide mere om vores priser, kan I læse om, hvordan de bliver sat her, og I kan også se et par eksempler.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din istandsættelse

I kan altid indhente et tilbud på jeres erhvervslokale istandsættelse ved at udfylde boksen i højre side af skærmen eller ringe til os på tlf. 71715171

Jeres gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi sætter altid pris på det, når I tager jer tid til at sende ris eller ros til os på vores mail info@hca-i.dk. Skriv ris og ros i emnefeltet. Vi kan desværre ikke svare tilbage på ris og ros. Jeres feedback er alligevel vigtig for os, fordi vi altid arbejder på at blive bedre. Vi vil gerne høre om jeres oplevelse af vores hjemmeside, service og håndværk. Selvom vi ikke vender tilbage, får I gavn af det, næste gang I vil bruge vores service. Til den tid kan vi gøre jeres erhvervslokale istandsættelse til en endnu bedre historie.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud